PRICEFIELD* OREGON


2017.04.01.
desing by: sam&aemy ft. chantal
photos from DeviantArt | this is just a game, it's not real

Parkunk keretein belül főleg versenylovakkal foglalkozunk, de a Pricefield otthont ad még sportlovaknak és egyéb, többnyire küllem szakágban versenyző lovaknak. Leginkább saját lovaink versenyeztetésével foglalkozunk, de időnként megrendezésre kerülnek majd versenyek, aukciók és vásárok is, illetve idővel talán fejest ugrunk a kutyakiállítások világába is, de ez csak egy nagyon távoli, homályos terv a jövőre nézve.

Közelebbi célunk, hogy saját lovainkkal amolyan magánytenyészetet nyissunk, amint sikerül kiszelektálnunk a legmegfelelőbb méneket és kancákat.
 
Cbox.

 


x Telivér licit x

 

lovaink
lovaink : Lord Targaryen

Lord Targaryen

  2017.04.14. 13:11


vissza az istállóba


minősítések

      

Alap Adatok

before you start a war, you better know what you're fighting for.

Törzskönyvi neve: Lord Targaryen Törzskönyvi száma: RD - 011 - 420
Neme: Mén Színe: Fekete
Fajtája: Kladrubi Marmagasság: 177 cm
Született: 2010 Tulajdonos: Chantal

 

Származás, Tenyészadatok

I don't care if heaven won't take me back.

Tenyészengedély: Van Tenyészcentrumok:
Jelenleg fedez: Nem    
Fedezési feltétel: -    

Colossus

Mirelion

Fibiscus

Sigma

Fabulo XV

Larana

A Versenyzés

sometimes to win, you've got to sin, don't mean I'm not a believer.

Szakág: Díjlovaglás, küllem Szint: Profi szintű díjlovaglás
Eredmények száma: 13 db Abszolút helyek: 0 db
Ebből dobogós: 13 db Minősítések: 0xElite, 0xBest
Eddig nyert összeg: 300.000 LP Nyugdíj: 150 eredménytől


2.hely     I. East Hill Opening Appearance
1.hely     Opening Dressage
3.hely     Dance together!
2.hely     Diamond Cup

2.hely     This is the end
1.hely     One by One Cup
1.hely     I. WOSS Appearance
1.hely     I. Color Appearance
1.hely     Dressage in September
1.hely     Fast Dressage
1.hely     Fajtakategóriás küllem
2.hely     VII. OPS Appearance
1.hely     Goodbye Winter! Appearance

                      

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!